trešdiena, 2011. gada 28. decembris

MŪŽAMEŽS pateicas...

..Likteņtēvam par maksimālo iespēju 15 reizes veikt uznācienus 2011. gadā uz mazākām, vidējām un dažreiz pat uz lielām skatuvēm! Tas pārspēj pat visas iepriekš domātās cerības (MŪŽAMEŽA dalībniekam bija domas sarunāt 6-8 reizes uz 2011. gada koncertdēļiem, sanāca...).  Kas tad mūziķiem galvenais ir? Protams - maksimālā koncertdarbība. Ir Milzīga pateicība visiem koncertu organizatoriem, kas nenobijās no MŪŽAMEŽA skaņu vētrām. Bet ir vēl jāizsaka dažas atsevišķas pateicības... 
========================================
PALDIES--->

Vienmēr morāls atbalsts no šīs puses - http://karametals.lv  665+ rullē
======================================

P3LICAN partisans subculture  komandai, caur kuras vēlmi MŪŽAMEŽAM bija iespēja piedalīties vismaz dažos Rīgas koncertos ...

Šīs komandas smagās ziņas vienmēr lasāmas - šajā vietā

=======================================

Portālam laiki.lv, kur viss vienmēr ir uzrakstīts. Un, šķiet (palabojiet - ja kļūdos, R.S.) vienīgais no medijiem, kas nevairījās publicēt MŪŽAMEŽA preses relīzes. 

Saite - laiki.lv -> vienmēr ir Jūsu rīcībā :) 

======================================= 

Speciāls PALDIES Sabiles kultūras vadībai, caur ko 2011. gadā bija iespējas divas reizes uzstāties manā dzimtajā pilsētā (kur vienmēr ir liela vēlme atgriezties), un kopumā šajā Saules riņķī tā vai citādi caur mūziku pabūt četras reizes (ņemot vērā apstākli, ka patreiz tur nedzīvoju un ir citāda aizņemtība) :)

Sabiles portāls - ir http://www.sabile.lv/ vietnē :)

=======================================

Īpašs paldies Kandavas Domei un Kultūras pārvaldei, kas MŪŽAMEŽAM  (kas patreiz aug Zantes pievārtē, tai pašā Kandavas novadā) netraucēja veikt vētraino koncertdarbību.

========================================

Tiksimies jau 2012. gadā :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru